Home Nieuwsberichten Vanuit het bestuur

Vanuit het bestuur

juni 2019:
Het is alweer juni en het einde van ons seizoen komt al snel dichterbij;
Op 3 juli a.s. sluiten we af met een leuke avond georganiseerd door het AAC.

Daarna breekt voor ons allemaal even een periode van (een beetje) rust aan, waarin we misschien wel op vakantie gaan…

Voor Pasen hebben we na een lange periode van studeren een drietal prachtige optredens kunnen doen samen met het koor His Voice. De optredens waren in Nunspeet, Alblasserdam en in Ridderkerk. Het publiek, maar ook wij als koorleden, hebben het als heel waardevol ervaren. Luisteren naar of te zingen over de kruisiging en de opstanding van onze Heiland in vrijheid, wat bijzonder!

Een aantal weken geleden hebben we ook een prachtige zangavond gehad aan de Piersonstraat bij Philadelphia. Wat hebben de bewoners samen met ons genoten! Het ging eigenlijk veel te snel voorbij.

Na de zomervakantie zijn onze wekelijkse repetities weer op woensdagavond vanaf 20.00 uur in de Driestwegkerk.
Woensdagavond 4 september is weer onze eerste repetitieavond, waarbij we uiteraard gaan zingen en afsluiten met een gezellig drankje terwijl we lekker kunnen bijkletsen met elkaar.

Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst!

januari 2019:
Allereerst voor een ieder Heil en Zegen voor het jaar 2019.
Als koor kunnen we terugkijken op een fijn jaar met als afsluiting de 30ste Kerstsamenkomst in het Oranjepark op Kerstavond. Bijzonder om al zoveel jaar met zoveel mensen samen te komen om de geboorte van onze Heer en Heiland, Jezus Christus, te gedenken.

Vorig jaar is Genesis gestart met de voorbereidingen voor een Paasproject. Dit Paasproject is een samenvoeging van 2 Amerikaanse projecten (‘The Power of the Cross’ en ‘In my place’), waarbij het publiek wordt meegenomen naar de voet van het kruis van Jezus. Het project is op een passende wijze vertaald en wordt in het Nederlands gezongen gezamenlijk door de gospelkoren Genesis en His Voice, samengevoegd een koor van ruim 100 personen.

Op verschillende wijzen wordt er naar het lijdensverhaal gekeken, deels vanuit omstanders die erbij waren zoals Petrus, maar ook vanuit het Goddelijk perspectief. We worden uitgenodigd om in de ogen te kijken van Jezus, te ontdekken dat op Golgotha genade en recht elkaar ontmoeten en te ervaren dat Gods onmetelijke liefde voor iedereen geldt. Door de prachtige muziek en indrukwekkende teksten komt het Paasverhaal tot leven en mag de wereld zien wat het lijden, sterven en de opstanding van Jezus betekent tot de dag van vandaag.

De uitvoeringen zullen plaatsvinden op zondag 24 maart a.s. om 19.00 uur in de Driestwegkerk Nunspeet, op 7 april a.s. in Alblasserdam en
13 april a.s. in Ridderkerk.

Houd jij van zingen? Kom dan eens vrijblijvend een avond met ons meezingen. Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Driestwegkerk. Het is ook mogelijk om alleen deel te nemen aan bovengenoemd Paasproject. Kom dan snel naar onze repetitieavonden.

Hopelijk zien we je!

december 2018:
Het is alweer december en wij zijn als koor druk bezig om onze kerstnummers in te studeren. Fijn om hier weer mee bezig te zijn met elkaar; de geboorte van onze Here Jezus. Op 24 december a.s. organiseren we weer onze Kerstsamenkomst in het Oranjepark, met dit jaar als thema: Ik wens jou…..het Kind! Ook dit jaar is er weer een levende kerststal. We hopen je daar te zien om 19.00 uur, je bent van harte welkom, zodat we er samen een mooie samenkomst van kunnen maken.

Daarnaast zijn we ook begonnen met het repeteren van de nieuwe liederen voor ons paasproject aankomend jaar, meer informatie hierover volgt in januari.

Houd je van zingen?  Kom dan eens vrijblijvend een avond met ons meezingen.
Wij repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Driestwegkerk.
Hopelijk zien we je!

We wensen je alvast hele fijne en vooral Gezegende feestdagen toe.

juni 2018:
Inmiddels de maand juni weer aangebroken en naderen we het eind van ons seizoen! Onze laatste repetitie is woensdagavond 27 juni a.s. Op 4 juli a.s. sluiten we ons seizoen af met een gezellige avond georganiseerd door het AAC. Na deze avond hebben we een aantal weken geen repetities en kunnen we genieten van de vakantie en rust.

We kijken als koor terug op een goed seizoen met waardevolle optredens.

Het volgende seizoen hebben we in de planning om samen met gospelkoor His Voice, rond Pasen 3 speciale uitvoeringen te gaan doen waarvan er ook één in Nunspeet.

Na de vakantie hopen we elkaar weer te ontmoeten op woensdag 29 augustus a.s. dit keer met een ‘Potluck’. Gezellig bijpraten over o.a. de vakantiebelevenissen en gelijktijdig lekker de gerechten die door de koorleden zelf zijn bereid nuttigen in een zaal van de kerk.

Op woensdag 5 september beginnen we weer met de repetities om 20.00 uur in een van de zalen in de Driestwegkerk .

We wensen iedereen een fijne vakantie!