Home Nieuwsberichten Vanuit het bestuur

Vanuit het bestuur

Mei 2024:

Inmiddels naderen we het einde van het koorseizoen, maar eerst zijn we nog druk met de voorbereidingen van ons concert op 25 mei a.s.
Dit concert is ter ere van ons 1-jarig bestaan, maar het plan is om dit jaarlijks te gaan organiseren.

Het concert zal plaatsvinden in de Nederlandse Gereformeerde Kerk De Brug, Meester Drostweg 10 in Nunspeet.
Aanvang van het concert is 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 open voor publiek.
Toegang is gratis, er is alleen een collecte voor de onkosten.
Dit optreden zal de laatste zijn voor de zomervakantie.

We kijken terug op een mooi seizoen met verschillende optredens. Vorig jaar september hadden we een heel fijn optreden in Woonzorgcentrum De Bunterhoek en hadden we ons jaarlijkse concert op kerstavond in het Oranjepark. Met Pasen hebben we onze medewerking verleend aan de ochtenddienst in de Opstandingskerk in Nunspeet. Het was een prachtige dienst.

Voor het nieuwe koor seizoen hopen we weer onze medewerking te mogen verlenen aan kerkdiensten. We gaan in ieder geval (opnieuw) optreden in Woonzorgcentrum De Bunterhoek en in Hospice De Regenboog te Nunspeet.

Op dit moment hebben we 49 leden, maar natuurlijk kunnen hier altijd nog zangers bij. We repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in de Kapel Hulshorst aan de Zandhuisweg 5. Mocht je interesse hebben, kom gerust een keer naar de repetitie om ons te horen zingen of direct een nootje mee te zingen.

Na de zomervakantie starten we weer op woensdag 28 augustus a.s. Wij wensen iedereen alvast een hele fijne vakantie.

Kerstsamenkomst Oranjepark met het thema ‘Laat het licht van Jezus zien’

Een bijzonder mooie avond hebben we met elkaar mogen hebben in het Oranjepark. Wat een regen ’s middags bij de opbouw en daarmee nog de onzekerheid of er wel mensen zouden komen dit jaar, want het regende wel heel hard! Vanaf 18.15 uur werd het droog en is het droog gebleven en met een komst van zeker 450 mensen waaronder ook veel kinderen, hebben we samen een ontzettend mooi uur gehad van 19.00 tot 20.00 uur. Met als opdracht ‘Laat het licht van Jezus zien’! Mede dankzij de sponsoren om de onkosten te dekken en de collecte kunnen we € 500,= overhandigen aan Hospice De Regenboog in Nunspeet. Volgend jaar zie we u toch weer op kerstavond in het Oranjepark?