Home Foto’s/video’s

Foto’s/video’s

Kerstsamenkomst 2020

Thema: Geef licht

Onze kerstsamenkomst in het Oranjepark kan dit jaar niet doorgaan i.v.m. Corona. Daarom hebben we de actie ‘Geef licht’ opgezet, speciaal hiervoor heeft Jaco een lied geschreven ‘Laat het Licht van Jezus zien’ die we thuis hebben ingezongen en waar hij een prachtig nummer van heeft gemaakt! Je kunt het lied vinden op YouTube.

 

Kerstsamenkomst 2019

Thema: Sta op en schitter!

We mogen weer terugkijken op een prachtige kerstsamenkomst, waarbij de mensen zich gelukkig niet lieten weerhouden om te komen door de regen. Fijn dat u er was! Wat mooi om samen Kerst op deze manier met elkaar in vrijheid te mogen vieren.

 

 

Sta op en Schittert, Zijn Licht is gekomen. Over jou schijnt de luister en de heerlijkheid van de Heer.

Schud het stof van je af. Laat Zijn licht schijnen door jou heen tot Zijn glorie en eer. Rita Klapwijk-v.d. Wal

Ook dit jaar was er aan het einde van de avond een collecte voor de onkosten en voor de welzijnsorganisaties Het Venster en SPCJ Radix voor het project wat ze hebben gestart tegen eenzaamheid en voor depressiepreventie.

De kerstbijeenkomst werd mogelijk gemaakt door: Computerservice Mensink Nunspeet, Optiek van Veen, Hayona marketing & communicatie, Geschenken en dranken Heijda, Geniet van Fietsen, Autobedrijf Wim Prins, Stronkhorst Technical Services, Plus Wilmink en Modehuis van den Pol.

Kerstsamenkomst 2018-door Dick Baas (Nunspeet Huis aan Huis)

Thema: Ik geef jou….Het Kind

De lichtjes leidden de bezoekers van de Bosweg naar de muziekkoepel. De warme chocolademelk stond weer klaar. De kerststal werd verzorgd door leerlingen van de Petraschool. Genesis zong onder leiding van Jaco Mulder. Er was samenzang. De Bijbellezing was uit de Bijbel in gewone taal. Gezeten op een strobaal vroeg Elisa zich af wat er nu eigenlijk allemaal gebeurd was in die Kerstnacht. Ze snapte het niet helemaal. Jeannette probeerde het haar uit te leggen en antwoord te geven.

Er was, zoals gebruikelijk, veel publiek. Niet alleen ouderen, maar ook jongeren en kinderen. Het Ere zij God sloot, ook traditioneel, de bijeenkomst af. De collecte was bestemd voor de Stichting Verborgen armoede in Nunspeet, een burgerinitiatief dat mede-inwoners van de gehele gemeente Nunspeet die in stille armoede leven een steuntje in de rug te geven.

De kerstbijeenkomst werd mogelijk gemaakt door: Computerservice Mensink, Optiek van Veen, Modehuis van den Pol, Hayona, Heijda, Geniet van Fietsen, Autobedrijf Wim Prins, Stronkhorst Technical Services en Plus Wilmink.

Het Interkerkelijk Gospelkoor Genensis bestaat sinds 1984. De organisatie van deze kerstsamenkomst is al 30 jaar een vast onderdeel.

Kerstsamenkomst 2017

Dit jaar met het thema: De Belofte.

We kunnen terugkijken op een mooie Kerstsamenkomst in het Oranjepark met een levende kerststal en als aankondiging van deze samenkomst werd er op de Sjofar geblazen. Dit klonk indrukwekkend en werd door veel bezoekers zeer gewaardeerd.
De kerststal had vooral voor de kinderen een grote aantrekkingskracht.

We danken Reinard v.d. Put dan ook hartelijk voor zijn inspanning zoals het verzorgen van de dieren en Henk voor het bouwen van de stal, dit heeft heel wat tijd gekost.

Naar verwachting zijn er ongeveer 600 bezoekers geweest en was er een erg fijne sfeer met elkaar.
De collecte was dit jaar voor Stichting Kukeluusjes.

Kerstsamenkomst 2016-video door Bram van de Biezen (tekst van ons);

‘Immanuël, God met ons’ was dit jaar het thema van de kerstsamenkomst in het Oranjepark in Nunspeet. Zoals gebruikelijk werd deze samenkomst georganiseerd door ons. De mensen werden geroepen door De Veluwse Midwienterhoornbloazers, die een erg mooie aanvulling waren aan het begin van deze avond.

Een naam vol vreugde: God, Die met ons is,
Die naast je loopt; Hij Die Zich wil ontfermen,
al ga je door een dal vol duisternis,
Hij is erbij: Zijn arm zal je beschermen. Nel Benschop

De collecte was voor ‘Voedselhulp Nunspeet’ en natuurlijk was er weer de warme chocolademelk voor iedereen. We mogen terugkijken op een bijzonder mooie avond.

Klik op deze link om de bijbehorende video te bekijken: Kerstsamenkomst 2016

Kerstsamenkomst 2015-door Bram van de Biezen;

‘Vrede’ was dit jaar het thema van de kerstsamenkomst in het Oranjepark in Nunspeet. Ook dit jaar werd deze samenkomst georganiseerd door het Interkerkelijk Gospelkoor Genesis. Naast dat Genesis haar eigen repertoire liet horen, was er veel samenzang dat begeleid werd door het eigen combo. Ook deze avond was er, net als vorige jaren, veel belangstelling. Het is heel bijzonder om de geboorte van Jezus Christus te mogen gedenken op deze toch wel unieke plaats en manier. De collecte was voor vier goede doelen in Nunspeet. Na afloop stond de warme chocolademelk voor iedereen klaar.

Klik op deze link om de bijbehorende video te bekijken: Kerstsamenkomst 2015

Kerstsamenkomst 2014- door Bram van de Biezen:

‘Aanbidding’ was dit jaar het thema van de kerstsamenkomst, die op kerstavond in het Oranjepark werd gehouden. De bijeenkomst werd georganiseerd door het interkerkelijk gospelkoor Genesis. Naast het optreden van het koor was er ook veel samenzang en werden gedichten voorgedragen. De collecte was voor ‘Stichting Ons Huis’. Een nieuwe woonvoorziening in Nunspeet voor mensen met een verstandelijke beperking. Na afloop was er voor iedereen warme chocolademelk.

Klik op deze link om de bijbehorende video te bekijken: Kerstsamenkomst 2014